+32(0)2/380.16.03
FR
NL
Le Bistro
A propos
La Carte
Manger
Boire
Weekends Thématiques
Réservation
Le Bistro
A propos
La Carte
Manger
Boire
Weekends Thématiques
Réservation
Suggestions du chef
Suggesties
Maandelijkse suggesties
Gebakken Sint-Jacobs nootjes met shitake en parma ham, bloemkool espuma
20€ | 30€
Gratin van mosseltjes champagne saus
18€ | 28€
Gebakken zalm Oosterse wijze, curry en basmati rijst
28€
Dry aged limousin, sla, saus en frietjes
36€
5 weken
+/- 300 gr
Gewonnen of verloren brood van peperkoek, met gebakken appelen, vanille ijs en crumbel van speculoos
9€
À la carte
Tapas & Amuse-bouches
Disponible tout au long de la journée
>
Ambachtelijke Kip-Kap
8€
met huisgemaakte groentenpickles
Huisgerookte zalm en toast
12€
Ganzenlever met appel structuren
12€
Bordje met oud Brugge
10€
met huisgemaakte groentenpickles
Serannoham met olijven
12€
Loempia’s van kip
3€
met sweet chili saus
per stuk
Mini garnaalkroketjes
4.5€
per stuk
Mini kaaskroketjes
3.5€
per stuk
Gefrituurde scampi en tartaar
3€
per stuk
Nobashi garnaal in loempiadeeg
3€
met sweet chilisaus
per stuk
National Amuselement
>
Bord voor 2 personen
22€
Seranno, kipkap, oud Brugge, 2 loempia’s, 2 Nobashi garnalen
Salades
>
Tomaat met Noordzeegarnalen
20€ (1st.) | 30€ (2st.)
Belle Vue
Visserslaatje
25€
met gerookte zalm, grijze garnalen, fish en scampi
Remember Pastacafé
Normal (175gr) | Maxi (250gr)
>
Spaghetti Bolognaise
14€ | 20€
Spaghetti Bolognaise met groenten
14€ | 20€
Spaghetti Veggie
14€ | 20€
Ratatouille & verse kruiden
VEGGIE
Spaghetti Van’t Zeetje …
22€ | 26€
Spaghetti Vongole
24€ | 28€
Steak Spaghetti Mignon
22€
Kids Spaghetti Bolo
10€
Uniquement après 22h
Passé le coup de feu, Jo passe à la vitesse supérieure ...
>
Crêpes Comédie Française
11€
Geflambeerd +5€
Crêpes Normande
9€
Geflambeerd +5€
Crêpes Suzette
9€
Geflambeerd +5€
Entrées
>
Terrine van ganzenlever met Calvados en appelstructuren
20€
met glaasje zoet +5€
Serrano Ham met Meloen
16€
Huisgerookte zalm extra-doux
18€
in zijn natuurlijke omgeving
Huisgemaakte Kaaskroketten
14€
2 stuks
Artisanale Garnaalkroketten “dans son jus“
18€
2 stuks
Scampi’s met look
18€
6 stuks
Gefrituurde scampi en tartaar
18€
6 stuks
Oosters bordje kip loempia en Nobashi garnaal
18€
elk 3 stuks
Plats
>
Koninginnenhapje Grand-Mère
20€
Croustillant gepresenteerd
Rundstartaar Minute
20€
in vintage bistro-stijl bereid
220gr
Ossobuco Milanese
26€
met Gremolata et Rigatoni
Kalfsribstuk Traag Gegaard
28€
met homemade groenten Blackwellsaus
Lamscarré
34€
met ratatouille & gratin dauphinois
Gebakken Kabeljauwrug
28€
met broccoli paddestoelen en infuus van garnalen
Fish & Chips van de dag
20€
met Tartaarsaus en krokante salade
Steak Filet Mignon Holstein in hoeveboter gebakken
22€
Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
220gr
Double Entrecote Charolaise (per 2 couverts)
62€
Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
600gr
Filet pur Ierse “Lonhienne Cow“
32€
Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
220gr
Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze | 4€
Jo’s béarnaise , peperroomsaus of archiducsaus of kruidenboter
Homemade frietjes pommes allumettes
Gemende sla , SeizoensWitloof , Groentemengeling
Desserts
>
Vanille ijs
2.5€
homemade
per bol
Dame Blanche
9€
Coupe Advocaat
9€
Café glacé
9€
Citroensorbet
2.5€
homemade
per bol
Le Kolonel
11€
with Russian Wodka
Délice van Chocolade
10€
Verrassend genoeg
Crème Brulée
8€
Sabayon Marsala
10€
Bordje met harde kazen
10€