Suggestions du chef

Suggesties

Maandelijkse suggesties
  • Gegrild en gepersilleerd beenmerg

    16€
  • Duroc ham 12 maanden

    18€
    100gr
  • Carpaccio van rode Gambas, krab en asperges

    22€
  • Slaatje met gefrituurde brie, appel, vijgen confituur en walnoten

    18€ | 25€
  • Slaatje van seranno, gebakken inktvis, appel en asperges

    18€ | 25€
  • Gebakken zeebaars, asperges, dijonaise met savora mosterd

    32€
  • Aardbeien met vanille ijs

    11€
  • Millefeuille met mascarpone en aardbeien

    11€

À la carte

Les prix peuvent varier en fonction des saisons et des conditions du marché

Tapas & Amuse-bouches

Disponible tout au long de la journée
  • Terrine van ganzenlever

    14€
    met Calvados en appelstructuren
  • Serranoham met meloen

    12€
  • Huisgerookte zalm extra–doux

    5€
    in zijn natuurlijke omgeving
  • Huisgemaakte kaaskroket

    3.50€
    per stuk
  • Artisanale garnaalkroket

    4.50€
    per stuk
  • Scampi’s met look

    3.50€
    per stuk
  • Gefrituurde scampi’s en tartaar

    3.50€
    per stuk
  • Oosters bordje kip loempia en Nobashi garnaal

    3.50€
    per stuk

National Amuselement

  • Bord voor 2 personen

    24€
    Seranno, kipkap, oud Brugge, 2 loempia’s, 2 Nobashi garnalen

Salades

  • Tomaat met Noordzeegarnalen

    20€ (1st.) | 32€ (2st.)
    Belle Vue 100g | 180g
  • Visserslaatje

    26€
    met gerookte zalm, grijze garnalen, fish en scampi

Remember Pastacafé

Normal (175gr) | Maxi (250gr)
  • Spaghetti Bolognaise

    16€ | 22€
  • Spaghetti Bolognaise met groenten

    16€ | 22€
  • Spaghetti Veggie

    16€ | 22€
    Ratatouille & verse kruiden
    VEGGIE
  • Spaghetti Van’t Zeetje …

    24€ | 28€
  • Spaghetti Vongole

    25€ | 30€
  • Steak Spaghetti Mignon

    24€
  • Kids Spaghetti Bolo

    12€

Uniquement après 22h

Passé le coup de feu, Jo passe à la vitesse supérieure ...
  • Crêpes Suzette

    10€
    Geflambeerd +5€
  • Crêpes Comédie Française

    12€
    Geflambeerd +5€
  • Crêpes Normande

    10€
    Geflambeerd +5€

Entrées

  • Terrine van ganzenlever met Calvados en appelstructuren

    22€
    met glaasje zoet +5€
  • Serrano ham met meloen

    18€
  • Huisgerookte zalm extra-doux

    20€
    in zijn natuurlijke omgeving
  • Huisgemaakte kaaskroketten

    14€
    2 stuks
  • Artisanale garnaalkroketten “dans son jus“

    18€
    2 stuks
  • Scampi’s met look

    18€
    6 stuks
  • Gefrituurde scampi en tartaar

    18€
    6 stuks
  • Oosters bordje kip loempia en Nobashi garnaal

    18€
    elk 3 stuks

Plats

  • Koninginnenhapje Grand-Mère

    22€
    Croustillant gepresenteerd
  • Rundstartaar Minute

    22€
    in vintage bistro-stijl bereid
    220gr
  • Ossobuco Milanese

    28€
    met Gremolata et Rigatoni
  • Kalfsribstuk

    30€
    traag gegaard met homemade groenten Blackwellsaus
  • Lamscarré

    36€
    met ratatouille & gratin dauphinois
  • Gebakken Kabeljauwrug

    30€
    met broccoli paddestoelen en infuus van garnalen
  • Fish & Chips van de dag

    22€
    met tartaarsaus en krokante salade
  • Steak Filet Mignon Holstein in hoeveboter gebakken

    24€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    220gr
  • Double Entrecote Charolaise (per 2 couverts)

    66€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    600gr
  • Filet pur Ierse “Lonhienne Cow“

    35€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    220gr

Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze | 4€

 

  • Jo’s béarnaise , peperroomsaus of archiducsaus of kruidenboter
  • Homemade frietjes pommes allumettes
  • Gemende sla , SeizoensWitloof , Groentemengeling

Desserts

  • Vanille ijs

    3€
    homemade
    per bol
  • Dame Blanche

    10€
  • Café glacé

    10€
  • Coupe Advocaat

    10€
  • Whisky on the rocks

    11€
    salted caramel
  • Citroensorbet

    3€
    homemade
    per bol
  • Le Kolonel

    11€
    with Muselet Wodka
  • Délice van Chocolade

    11€
    Verrassend genoeg
  • Crème Brulée

    9€
  • Sabayon Marsala

    10€
  • Bordje met harde kazen

    11€