Suggestions du chef

Suggesties

Maandelijkse suggesties

Sorry, no menu items matched your criteria.

À la carte

Les prix peuvent varier en fonction des saisons et des conditions du marché

Entrées

  • Rundscarpaccio met ricotta

    20€
    pesto en parmezaan
  • Rundscarpaccio met rucola

    25€
    truffelolie en eendenlever
  • Eendenlever “Muselet style”

    25€
  • Huisgerookte zalm extradoux

    24€
    in zijn natuurlijke omgeving
  • Artisanale garnaalkroket “dans son jus”

    11€ (1st.) | 22€ (2st.)
  • Huisgemaakte kaaskroket

    8€ (1st.) | 16€ (2st.)
  • Gefrituurde scampi’s en tartaar

    10€ (3st.) | 19€ (6st.)
  • Gegrild en gepersileerd beenmerg

    18€
  • Amuselement bordje

    30€ (2 pers.) | 45€ (3 pers.)
    Seranno ham, Grana Padano, gerookte zalm, scampi, loempia

Salades

  • Tomaat met Noordzeegarnalen « Belle Vue »

    24€ (1st.) | 36€ (2st.)
    100g | 150g
  • Kibbeling met salade « Caesar style »

    25€
    frietjes en gribichesaus
  • Rundstartaar Minute

    25€
    in vintagebistro stijl bereid
    200g

Homard (+30 min.)

Demi | Entier
  • Kreeft “BelleVue“

    32€ | 62€
    ± 500 g
  • Kreeft à l’Armoricaine

    32€ | 62€
    met basmati rijst
    ± 500 g

Plats

  • Koninginnehapje Grand-Mère

    24€
    croustillant gepresenteerd
  • Koninginnehapje Royale met kalfszwezerik

    34€
  • Ossobucco Milanese

    30€
    met gremolata en Penne
  • Kalfsnootje traag gegaard

    36€
    kalfszwezerik, wortelgratin en portosau
  • Gebakken eendenborst op Normandische wijze

    32€
    met pommes Dauphines
  • Slibtongetjes Meunière

    34€
    met sla of warme groenten
    2 stuks
  • Kabeljauwrug Duglérésaus

    30€
    met purée
  • Penne Carbonara met paddenstoelen

    22€
  • Penne met spinazie en 4 kazen

    22€
    Gorgonzola, Pecorino, Grana Padano en Ricotta
  • Steak filet mignon Holstein in hoeveboter gebakken

    26€
    ± 220 g
  • Ierse Cuberol Black Angus

    35€
    ± 300 g
  • Filet pur Blauw-Wit

    38€
    ± 220 g
  • Filet pur Rossini

    43€
    ± 180 g
  • Chateaubriand “filet mignon”

    70€
    per 2 couverts
    ± 600 g
  • Gerijpte Runderrib

    80€
    per 2 couverts
    ± 1 kg

Sauce

  • Jo’s Béarnaise | Peperroom | Archiduc | Gorgonzola | Kruidenboter

    4€
  • Gegrild Beenmerg

    9€

Garnituur bij vleesgerechten naar keuze:

 

  • Homemade frietjes pommes allumettes, pommes Dauphines, wortelgratin, puree, pasta, basmati rijst
  • Gemengde sla, seizoenssalade (witloof of tomaat), slaharten op Caesar wijze, assortiment groenten (warm)

Desserts

  • Vanille-Caramel ijs

    3,5€
    homemade
    per bol
  • Dame Blanche

    11€
  • Coupe Brésilienne

    11€
    façon Muselet
  • Coupe Advocaat

    11€
  • Café Glacé

    11€
  • Mokka ijs “minute”

    4,50€
    per bol
  • Whisky on the rocks

    12€
    salted caramel
  • Huisbereid sorbet 3 soorten

    3,50€
    per bol
  • Assortiment Sorbet

    10€
  • Le “Kolonel” with Muselet Vodka

    12€
  • Délice van chocolade

    12€
    verrassend genoeg
  • Crème Brulée

    9€
  • Moelleux met vanille ijs

    12€
  • Sabayon Marsala

    11€
  • Kaasbordje Van Tricht

    15€

Uniquement après 22h

Passé le coup de feu, Jo passe à la vitesse supérieure ...
  • Crêpes Suzette

    12€
    Geflambeerd +5€
  • Crêpes Comédie Française

    14€
    Geflambeerd +5€
  • Crêpes Normande

    12€
    Geflambeerd +5€