Suggesties van de chef

Suggesties

Maandelijkse suggesties
  • 6 Zeeuwse oesters

    18€
    Holle 3°°°
  • Duo van fazant en everzwijn pastei

    17€
  • Terrine van ganzenlever / Kerstpens / Witloof / Rozijnen / Luikse siroop / Speculoos

    18€
  • Gebakken St-Jacobsnootjes / Kerstpens / Witloof / Appel / Kervel

    20€
  • Fazant Fine-Champagne / Wintergarnituur / Kroketten

    32€
  • Millefeuille – chocolade en mandarijntjes

    10€

Eetkaart

Tapas & Tussendoortjes

De ganse dag door
  • Ambachtelijke Kip-Kap

    8€
    met huisgemaakte groentenpickles
  • Huisgerookte zalm en toast

    12€
  • Ganzenlever met appel structuren

    12€
  • Bordje met oud Brugge

    10€
    met huisgemaakte groentenpickles
  • Serannoham met olijven

    12€
  • Loempia’s van kip

    3€
    met sweet chili saus
    per stuk
  • Mini garnaalkroketjes

    4.5€
    per stuk
  • Mini kaaskroketjes

    3.5€
    per stuk
  • Gefrituurde scampi en tartaar

    3€
    per stuk
  • Nobashi garnaal in loempiadeeg

    3€
    met sweet chilisaus
    per stuk

National Amuselement

  • Bord voor 2 personen

    22€
    Seranno, kipkap, oud Brugge, 2 loempia’s, 2 Nobashi garnalen

Salades

  • Tomaat met Noordzeegarnalen

    20€ (1st.) | 30€ (2st.)
    Belle Vue
  • Visserslaatje

    25€
    met gerookte zalm, grijze garnalen, fish en scampi

Remember Pastacafé

Normaal (175gr) | Maxi (250gr)
  • Spaghetti Bolognaise

    14€ | 20€
  • Spaghetti Bolognaise met groenten

    14€ | 20€
  • Spaghetti Veggie

    14€ | 20€
    Ratatouille & verse kruiden
    VEGGIE
  • Spaghetti Van’t Zeetje …

    22€ | 26€
  • Spaghetti Vongole

    24€ | 28€
  • Steak Spaghetti Mignon

    22€
  • Kids Spaghetti Bolo

    10€

Specials Na 22 uur

Coup de feu voorbij, Jo steekt een tandje bij …
  • Crêpes Comédie Française

    11€
    Geflambeerd +5€
  • Crêpes Normande

    9€
    Geflambeerd +5€
  • Crêpes Suzette

    9€
    Geflambeerd +5€

Voorgerechten

  • Terrine van ganzenlever met Calvados en appelstructuren

    20€
    met glaasje zoet +5€
  • Serrano Ham met Meloen

    16€
  • Huisgerookte zalm extra-doux

    18€
    in zijn natuurlijke omgeving
  • Huisgemaakte Kaaskroketten

    14€
    2 stuks
  • Artisanale Garnaalkroketten “dans son jus“

    18€
    2 stuks
  • Scampi’s met look

    18€
    6 stuks
  • Gefrituurde scampi en tartaar

    18€
    6 stuks
  • Oosters bordje kip loempia en Nobashi garnaal

    18€
    elk 3 stuks

Hoofdgerechten

  • Koninginnenhapje Grand-Mère

    20€
    Croustillant gepresenteerd
  • Rundstartaar Minute

    20€
    in vintage bistro-stijl bereid
    220gr
  • Ossobuco Milanese

    26€
    met Gremolata et Rigatoni
  • Kalfsribstuk Traag Gegaard

    28€
    met homemade groenten Blackwellsaus
  • Lamscarré

    34€
    met ratatouille & gratin dauphinois
  • Gebakken Kabeljauwrug

    28€
    met broccoli paddestoelen en infuus van garnalen
  • Fish & Chips van de dag

    20€
    met Tartaarsaus en krokante salade
  • Steak Filet Mignon Holstein in hoeveboter gebakken

    22€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    220gr
  • Double Entrecote Charolaise (per 2 couverts)

    62€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    600gr
  • Filet pur Ierse “Lonhienne Cow“

    32€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    220gr

Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze | 4€

 

  • Jo’s béarnaise , peperroomsaus of archiducsaus of kruidenboter
  • Homemade frietjes pommes allumettes, gratin Dauphinois, pasta
  • Gemengde sla, seizoenssalade (witloof of tomaat), assortiment groenten (warm)

Nagerechten

  • Vanille ijs

    2.5€
    homemade
    per bol
  • Dame Blanche

    9€
  • Coupe Advocaat

    9€
  • Café glacé

    9€
  • Citroensorbet

    2.5€
    homemade
    per bol
  • Le Kolonel

    11€
    with Russian Wodka
  • Délice van Chocolade

    10€
    Verrassend genoeg
  • Crème Brulée

    8€
  • Sabayon Marsala

    10€
  • Bordje met harde kazen

    10€