Suggesties van de chef

Suggesties

Maandelijkse suggesties
  • Zeeuwse oesters (6 stuks)

    18€
    Creuse 3***
  • Patrijs pastei/Kweepeer/Veenbessen

    14€
  • Zuurkool Royal

    26€
    5 stukken vlees
  • Zuurkool met hammetje en graanmosterd

    24€
  • Zuurkool met spek en Fazant

    56€
    voor 2 personen
  • Zuurkool met snoekbaars en blanke botersaus

    25€
  • Gegratineerde peer met amandelbeslag en abrikozencoulis

    9€

Eetkaart

Tapas & Tussendoortjes

De ganse dag door
  • Ambachtelijke Kip-Kap

    6€
    met huisgemaakte groenten pickles
  • Gerookte zalm en toast

    9€
  • Ganzenlever met appel structuren

    9€
  • Bordje met oud Brugge

    8€
    met huisgemaakte groentenpickles
  • Serannoham met olijven

    9€
  • Loempia’s van kip

    8€
    met sweet chili saus (4 stuks)
  • Croque-Muselet

    7€
    Homemade ketchup
  • Pikante Kippenvleugels

    8€
    4 stuks
  • Mini garnaalkroketjes

    12€
    3 stuks
  • Mini kaaskroketjes

    9€
    3 stuks
  • Gefrituurde scampi en tartaar

    10€
    4 stuks
  • Nobashi garnaal in loempiadeeg

    12€
    met sweet chilisaus (4 stuks)

National Amuselement

  • Bord voor 2 personen

    16€
    Seranno, kipkap, oud Brugge, 2 loempia’s, 2 Nobashi garnalen

Salades

  • Tomaat met Noordzeegarnalen

    16€ (1st.) | 26€ (2st.)
    Belle Vue
  • Visserslaatje

    24€
    met gerookte zalm, grijze garnalen, fish en scampi

Remember Pastacafé

Normaal (175gr) | Maxi (250gr)
  • Spaghetti Bolognaise

    12€ | 18€
  • Spaghetti Bolognaise met groenten

    12€ | 18€
  • Spaghetti Veggie

    12€ | 18€
    Ratatouille & verse kruiden
    VEGGIE
  • Spaghetti Van’t Zeetje …

    20€ | 24€
  • Spaghetti Vongole

    22€ | 26€
  • Steak Spaghetti Mignon

    20€
  • Kids Spaghetti Bolo

    10€

Specials Na 22 uur

Coup de feu voorbij, Jo steekt een tandje bij …
  • Crêpes Comédie Française

    11€
  • Crêpes Normande

    9€
  • Crêpes Suzette

    9€

Voorgerechten

  • Terinne van Ganzelever

    18€
    met Calvados en appel structuren
  • Serrano Ham met Meloen

    16€
  • Gerookte Zalm extra-doux

    18€
    in zijn natuurlijke omgeving
  • Huisgemaakte Kaaskroketten

    14€
    2 stuks
  • Artisanale Garnaalkroketten “dans son jus“

    18€
    2 stuks
  • Scampi’s met look

    16€
    6 stuks
  • Gefrituurde scampi en tartaar

    16€
    6 stuks

Hoofdgerechten

  • Koninginnenhapje Grand-Mère

    20€
    Croustillant gepresenteerd
  • Rundstartaar Minute

    20€
    in vintage bistro-stijl bereid
    220gr
  • Ossobuco Milanese

    26€
    met Gremolata et Rigatoni
  • Kalfsribstuk Traag Gegaard

    28€
    met homemade groenten Blackwellsaus
  • Lamscarré

    30€
    met ratatouille & gratin dauphinois
  • Gebakken Kabeljauwrug

    26€
    met broccoli paddestoelen en infuus van garnalen
  • Fish & Chips van de dag

    20€
    met Tartaarsaus en krokante salade
  • Steak Filet Mignon Holstein in hoeveboter gebakken

    20€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    220gr
  • Double Entrecote Charolaise (per 2 couverts)

    60€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    600gr
  • Filet pur Ierse “Lonhienne Cow“

    30€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    220gr

Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze | 4€

 

  • Jo’s béarnaise , peperroomsaus of archiducsaus of kruidenboter
  • Homemade frietjes pommes allumettes, gratin Dauphinois, pasta
  • Gemengde sla, seizoenssalade (witloof of tomaat), assortiment groenten (warm)

Nagerechten

  • Vanille ijs

    2€
    homemade
    per bol
  • Dame Blanche

    8€
  • Coupe Advocaat

    9€
  • Citroensorbet

    2€
    homemade
    per bol
  • Le Kolonel

    9€
    with Russian Wodka
  • Délice van Chocolade

    9€
    Verrassend genoeg
  • Crème Brulée

    7€
  • Sabayon Marsala

    9€
  • Bordje met Harde kazen

    9€