Suggesties van de chef

Suggesties

Maandelijkse suggesties
  • Fine de Claire oesters n°3 (6 stuks)

    18€
  • Tartaar van tonijn op een bedje van linzen en snow krab, nobashi garnaal

    20€
  • Gemarineerde gele tomaat, gebakken Zeebarbeel met zeekraal, gele gazpacho

    18€
  • Gegratineerde oesters “au Champagne” met prei (4 stuks)

    18€
  • Thaise salade van kip, dressing met karnemelk en mango

    18€
  • Pasta alle Vongole

    22€
  • Iers diamand haasje (+/- 220 gr) met wortel structuren, gratin sausje met rozemarijn

    22€
  • Soepje van watermeloen met gemarineerde aardbeien in 43° munt en citoensorbet

    9€
  • Aardbeien of mengeling van rood fruit met Vanille ijs

    9€

Eetkaart

Tapas & Tussendoortjes

De ganse dag door
  • Ambachtelijke Kip-Kap

    6€
    met huisgemaakte groenten pickles
  • Gerookte zalm en toast

    8€
  • Ganzenlever met appel structuren

    9€
  • Bordje met boerensalami en Belegen-Brugge

    8€
  • Seranno ham met olijven

    8€
  • Loempia’s van kip met sweet chili saus

    8€
    4 stuks
  • Albondigas

    8€
  • Croque-Muselet

    6€
    Home made ketchup
  • Pikante Kippen vleugels

    8€
    4 stuks
  • Garnaal kroketjes

    12€
    3 stuks
  • Gefrituurde Scampi tartaar saus

    10€
    4 stuks
  • Patatas bravas

    5€

National Amuselement

  • Bord voor 2 personen

    16€
    Seranno Kipkap Belegen-Brugge 2 Loempia's 2 Scampis
  • Home made groenten-pickles

    Ketchup, Sweet chili saus

Salades

  • Tomaat met Noordzeegarnalen

    16€ (1st.) | 25€ (2st.)
    Belle - vue
  • Visserslaatje

    22€
    Gerookte zalm, grijze garnalen, fish en scampi

Remember Pastacafé

Normaal (150gr) | Maxi (250gr)
  • Spaghetti Bolognaise

    11€ | 16€
  • Spaghetti Bolognaise met groenten

    11€ | 16€
  • Spaghetti Veggie

    11€ | 16€
    Ratatouille & verse kruiden
    VEGGIE
  • Spaghetti Van’t Zeetje …

    18€ | 22€
  • Steak Spaghetti Mignon

    18€
  • Kids Spaghetti Bolo

    9€

Specials Na 22 uur

Coup de feu voorbij, Jo steekt een tandje bij …
  • Crêpes Comédie Française

    9€
  • Crêpes Normande

    8€
  • Crêpes Suzette

    8€

Voorgerechten

  • Terinne van Ganzelever

    18€
    met Calvados en appel structuren
  • Serrano Ham met Meloen

    16€
  • Gerookte Zalm extra-doux

    16€
    in zijn natuurlijke omgeving
  • Artisanale Garnaalkroketten “dans son jus“

    16€
    2 stuks
  • Scampi’s met look

    15€
    6 stuks
  • Gefrituurde scampi en tartaar

    15€
    6 stuks

Hoofdgerechten

  • Koninginnenhapje Grand-Mère

    18€
    Croustillant gepresenteerd
  • Rundstartaar Minute

    19€
    in vintage bistro-stijl bereid
    220gr
  • Ossobuco Milanese

    25€
    met Gremolata et Rigatoni
  • Kalfsribstuk Traag Gegaard

    27€
    met homemade groenten Blackwellsaus
  • Lamscarré in een korstje

    29€
    met ratatouille & gratin dauphinois
  • Gebakken Kabeljauwrug

    25€
    met broccoli paddestoelen en infuus van garnalen
  • Fish & Chips van de dag

    19€
    met Tartaarsaus en krokante salade
  • Steak Filet Mignon Holstein in hoeveboter gebakken

    19€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    220gr
  • Double Entrecote Charolaise (per 2 couverts)

    56€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    600gr
  • Filet Pur “Simmenthal“

    29€
    Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
    220gr

Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze | 4€

 

  • Jo’s béarnaise , peperroomsaus of archiducsaus of kruidenboter
  • Homemade frietjes pommes allumettes
  • Gemende sla , SeizoensWitloof , Groentemengeling

Nagerechten

  • Dame Blanche

    8€
  • Coupe Advocaat

    9€
  • Citroensorbet

    2€
    per bol
  • Le Kolonel

    9€
    with Russian Wodka
  • Délice van Chocolade

    9€
    Verrassend genoeg
  • Crème Brulée

    6€
  • Sabayon Marsala

    8€
  • Bordje met Harde kazen

    9€