+32(0)2/380.16.03
NL
FR
De Bistro
Over Ons
De Kaart
Eten
Drinken
Thema Weekends
Reservatie
De Bistro
Over Ons
De Kaart
Eten
Drinken
Thema Weekends
Reservatie
Suggesties van de chef
Suggesties
Maandelijkse suggesties
Zeeuwse zomer oesters
3st.= 10€ | 6st.= 20€
Creuse 3***
Carpaccio rode gambas, avocado tartaar, loempia van scampi
22€
Gefruite inkvis ringen, aiolie groene kruiden, zwart zeezout
18€
Gegratineerde oester au champagne met prei
18€
3 stuks
Pasta met Herfst truffel, parmezaan en Seranno Ham
32€
Rissotto van Girolles, Herfst truffel, eend en pedro Ximénez
34€
Chocolade parfait met appelsien
11€
Gepocheerde perzik in witte wijn met vanille ijs
11€
Eetkaart
Tapas & Tussendoortjes
De ganse dag door
>
Ambachtelijke Kip-Kap
8€
met huisgemaakte groentenpickles
Huisgerookte zalm en toast
12€
Ganzenlever met appel structuren
12€
Bordje met oud Brugge
10€
met huisgemaakte groentenpickles
Serannoham met olijven
12€
Loempia’s van kip
3€
met sweet chili saus
per stuk
Mini garnaalkroketjes
4.5€
per stuk
Mini kaaskroketjes
3.5€
per stuk
Gefrituurde scampi en tartaar
3€
per stuk
Nobashi garnaal in loempiadeeg
3€
met sweet chilisaus
per stuk
National Amuselement
>
Bord voor 2 personen
22€
Seranno, kipkap, oud Brugge, 2 loempia’s, 2 Nobashi garnalen
Salades
>
Tomaat met Noordzeegarnalen
20€ (1st.) | 30€ (2st.)
Belle Vue
Visserslaatje
25€
met gerookte zalm, grijze garnalen, fish en scampi
Remember Pastacafé
Normaal (175gr) | Maxi (250gr)
>
Spaghetti Bolognaise
14€ | 20€
Spaghetti Bolognaise met groenten
14€ | 20€
Spaghetti Veggie
14€ | 20€
Ratatouille & verse kruiden
VEGGIE
Spaghetti Van’t Zeetje …
22€ | 26€
Spaghetti Vongole
24€ | 28€
Steak Spaghetti Mignon
22€
Kids Spaghetti Bolo
10€
Specials Na 22 uur
Coup de feu voorbij, Jo steekt een tandje bij …
>
Crêpes Comédie Française
11€
Geflambeerd +5€
Crêpes Normande
9€
Geflambeerd +5€
Crêpes Suzette
9€
Geflambeerd +5€
Voorgerechten
>
Terrine van ganzenlever met Calvados en appelstructuren
20€
met glaasje zoet +5€
Serrano Ham met Meloen
16€
Huisgerookte zalm extra-doux
18€
in zijn natuurlijke omgeving
Huisgemaakte Kaaskroketten
14€
2 stuks
Artisanale Garnaalkroketten “dans son jus“
18€
2 stuks
Scampi’s met look
18€
6 stuks
Gefrituurde scampi en tartaar
18€
6 stuks
Oosters bordje kip loempia en Nobashi garnaal
18€
elk 3 stuks
Hoofdgerechten
>
Koninginnenhapje Grand-Mère
20€
Croustillant gepresenteerd
Rundstartaar Minute
20€
in vintage bistro-stijl bereid
220gr
Ossobuco Milanese
26€
met Gremolata et Rigatoni
Kalfsribstuk Traag Gegaard
28€
met homemade groenten Blackwellsaus
Lamscarré
34€
met ratatouille & gratin dauphinois
Gebakken Kabeljauwrug
28€
met broccoli paddestoelen en infuus van garnalen
Fish & Chips van de dag
20€
met Tartaarsaus en krokante salade
Steak Filet Mignon Holstein in hoeveboter gebakken
22€
Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
220gr
Double Entrecote Charolaise (per 2 couverts)
62€
Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
600gr
Filet pur Ierse “Lonhienne Cow“
32€
Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze
220gr
Saus en garnituur vleesgerechten naar keuze | 4€
Jo’s béarnaise , peperroomsaus of archiducsaus of kruidenboter
Homemade frietjes pommes allumettes, gratin Dauphinois, pasta
Gemengde sla, seizoenssalade (witloof of tomaat), assortiment groenten (warm)
Nagerechten
>
Vanille ijs
2.5€
homemade
per bol
Dame Blanche
9€
Coupe Advocaat
9€
Café glacé
9€
Citroensorbet
2.5€
homemade
per bol
Le Kolonel
11€
with Russian Wodka
Délice van Chocolade
10€
Verrassend genoeg
Crème Brulée
8€
Sabayon Marsala
10€
Bordje met harde kazen
10€