Bij Muselet wil ik mijn gasten verwennen met een lekkere gerecht of een (h)eerlijk bordje tapas, vergezeld van een zorgvuldig gekozen glas wijn.
Ik voltooide mijn opleiding aan de befaamde hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Ik werkte in een aantal bekende restaurants, maar de meesten onder jullie kennen mij van de traiteurszaak Jo & Ko. Eerst in Sint-Genesius-Rode en later in Beersel was dit een begrip in de lokale traiteurswereld. Nadien roerde ik samen met chef Richard Hahn in de potten in De Pastorie.
Muselet is gevestigd in een historisch pand. Het was decennialang eigendom van mijn grootvader, ‘peter Albert’. Meerdere generaties hebben op deze locatie talloze uren doorgebracht in het toenmalige, roemruchte ‘Café De Vissers’. Nu ik mijn nieuwe zaak kan onderbrengen in dit legendarisch stukje vastgoed, voelt het een beetje als thuiskomen.
Uit de keuken van Muselet komen goed verzorgde kwaliteitsvolle gerechten en tapas. Deze worden vergezeld van persoonlijk geselecteerde wijnen. Dit alles in een ongedwongen kader en aan correcte prijzen.
Kortom: een historisch pand en een chef met bakken ervaring in een gemoedelijke sfeer. Dat is het concept van Muselet.
Welkom!
JO MUSIEK